Seo Services

Харків'ян запрошують весело провести вихідні

Відразу три веселих свята - День захисту дітей, День травневого іменинника і день морозива - відзначать в Фельдман Екопарк в найближчий уїк-енд, 1-2 червня.

Про це повідомляють в Екопарку.

День захисту дітей - свято, до якого завжди було особливе ставлення в Фельдман Екопарк, адже діти, наші головні гості, а турбота про підростаюче покоління - найважливіша складова частина ідеології мультикомплекс. Тому запрошуємо всіх хлопців взяти участь у святі 1 червня. Гарантуємо, буде весело!, 

- підкреслюють організатори свята.

Ранкова зарядка з мультяшними героями для самих маленьких відвідувачів «Бадьорий ранок!» Традиційно відкриє розважальну програму о 10:00. О 10:40, 12:40, 14:40 На головному майданчику хлопців чекає Вubble-party: святковий міні-диско в мильних бульбашках, а о 11:50 і 13:50 - ігрова програма для дітей «Як літо - в парк! !! ». Об 11:00 розпочнеться конкурс малюнків на асфальті «Подаруй мені, літо, ЦЕ!», А з 13:30 будуть проходити міні-майстер-класи. Концертно-розважальна програма «Планета дитинства», за участю хореографічного колективу «Respiro dance» стартує о 13:30 в Театрі дітей та тварин.

А в неділю, 2 червня, Соціально-гуманітарний мультикомплекс чекає в гості всіх хлопців, які відзначили день народження в травні, щоб ще раз разом весело відсвяткувати іменини. Реєстрація іменинників, майстер-клас з виготовлення святкових корон і фотосесії почнуться о 10.30, а о 11:30 хлопців чекає святкова ігрова програма «Мій день народження в Екопарк!» З сонечком Мілою і коником Кузей. У цей день гості екопарках також зможуть взяти участь в Вubble-party і ігровій програмі «Як літо - в парк !!!», а також відвідати міні-майстер-класи. А Театр дітей та тварин представить свій «Веселий калейдоскоп» (початок о 11:30).

Родзинкою цього дня стане ще одне чудове свято - День морозива від провідного вітчизняного виробника. Гостей екопарках (на майданчику з боку вінницької траси) чекають запальні виступи вокальних та танцювальних колективів, цікаві майстер-класи, аквагрим, веселі ігри з призами, а також розіграш морозива. Початок свята - о 12:00.
Харків'ян запрошують весело провести вихідні Харків'ян запрошують весело провести вихідні Reviewed by Редактор ленты on 09:00 Rating: 5
На платформі Blogger.