Seo Services

Марія Рисак: Духовна їжа

Духовна їжа потрібна нам також як і звичайна. Більш того, спробувавши її, Ви вже не зможете зупинитися. Театри, концерти, виставки, конференції дозволяють нам вирватися з рутинної середовища і наповнитися чимось новим, високим, духовним. Вимикайте телевізори, нехай кімнатний диван припадає пилом! Йдемо гуляти, дивитися, слухати і духовно збагачуватися! А де і як це зробити на наступному тижні в Харкові зараз розповім.

Понеділок 03.06

ReadArea Business Literature Club організовує зустріч з автором книги «Любов і бюджет», на зустрічі буде підніматися дуже багато нагальних і життєвих питань про фінансовий бік сімейного життя, як і скільки витрачати раціонально.

Увечері в Art-club Malevich можна повечеряти або посидіти за баром і насолодитися переглядом того самого гучного фільму з Леді Гага і Бредлі Купером "Зірка народилася" або насолодитися переглядом старого доброго «Сніданок у Тіффані» під відкритим небом у Парку Горького.

А для тих, хто не хоче дивитися кіно запропоную позасезонний тематичний турнір «Що? Де? Коли?» в пабі "Beer & Man ".

Вівторок 04.06
У період літніх канікул дитячі заходи в будні дні стають більш актуальними, тому постараюся давати більше корисних івентів батькам на замітку, в понеділок, наприклад, в ляльковому театрі буде "Добрий Отік-Бегемотик", а в ХНАТОБі балет «Дюймовочка», чому би не долучити дітей до прекрасного?

Ввечері в Харківській філармонії відбудеться концерт Данте. «Божественна комедія», звук органу, що зачарує Вас, доповнить заспокійлива і легка пісочна анімації, хто знає, що можна побачити в пісочних трансформаціях під звуки органу ...?

22 поцілунки, 4 млості і 1 мігрень - це я про виставу в театрі Шевченка за водевілем А.Чехова "Посватання", "Ведмідь", "Лебедина пісня (Калхас)".

Середа 05.06
Як щодо романтичної класики? У ХНАТОБі балет «Баядерка» - історія про трагічне кохання храмової танцівниці і воїна в стародавній Індії.

Четвер 06.06
Пітер Пен в четвер вранці в ХНАТОБі, казковий балет нагадає нам, що всі ми, дорослі - спочатку були дітьми.

Сон Літньої ночі в театрі Шевченка перенесе нас в таємничий ліс фантазій Шекспіра. А якщо хочеться підбадьоритись, тоді раджу безпрецедентно популярну і запальну оперу Кармен в ХНАТОБі.

П'ятниця 07.06
Послухати захоплюючі історії про видатного харків'янина - Ісаак Дунаєвський в п'ятницю ввечері можна буде від самого популярного краєзнавця Харкова Максима Розенфельда в супроводі симфонічного оркестру на сцені Будинку Алчевських.

«Злий спектакль» - мене зачепила назва. Це частина театрального проекту «СІМ ДНІВ з ідіотом», або неіснуючі глави роману Достоєвського «Ідіот». Відбудеться вистава в малому залі Палацу студентів НПУ ім. Ярослава Мудрого.

Вечір п'ятниці, плюс український рок, як вам поєднання? «Антитіла» приїдуть в Харкові і дадуть концерт на ОСК «Металіст».

У-вав-ля, в Fabrika.space відбудеться показ непристойно прекрасних короткометражних еротичних фільмів "Best erotic shorts". Чому би та ... да :).

Субота 08.06
Ранок з дітками можна провести в ТЮЗі на виставі Муха - Цокотуха.

Хто хоче завіятися на весь день - можна поїхати в одноденний тур "Таємниці садиб Харківщини" з відвідуванням палацового комплексу в Старому Мерчику, Шаровки, Наталівка в Національному парку "Слобожанський".

Всі вихідні на Арт-заводі МЕХАНИКА буде проходити цілих два цікавих заходи. Перше - новий фестиваль Барбер Ukrainian Barber Meeting, це дводенні змагання між кращими барберами України і цілий парад майстер класів від справжніх зірок барбер-індустрії України.

Друге - KHARKIV TATTOO CONVENTION, на заході можна буде: зробити нове татуювання, оновити старе, обрати для себе тату-майстра, обговорити деталі майбутнього татуювання або просто відпочити, перекусити, оцінити мистецтво шібарі і підвішування на гаках. Плюс в рамках заходу дає концерт київське рок-тріо Stoned Jesus.

Victory concert hall вирішив відзначити кращих інстаблогеров Харкова премією «Ти знAMENіт». Ведучий церемонії: інстаблогер Дмитро Городецький, за пультом: діджей Василиса Рядних з Lux fm і гучна Jerry Heil з Youtube хітом "Охрана, Отмєна ".

Неділя 09.06
Ранок з дітками цікаво буде провести в Фельдман Екопарк, там буде проходити безкоштовний тематичний квест «Загублений Острів»
Загублений острів, загадки, стежки, корабельна аварія, аборигени, завдання та призи. Діткам точно це сподобається.

Увечері в філармонії прозвучить орган в супроводі світломузикального 3D шоу.

У Пробку приїде скандальний Антон Мухарський в компанії співочого антрополога Ореста Лютого. Вони представлять новий чоловічий, неполіткоректній, антіфеміністічній роман I AM NOT RUSSIA - за описами має бути весело, чи не шаблонно і максимально радикально.

Також в неділю пройде цікавий нічний захід - «Ніч Історії Харкова». Всю ніч до самого світанку в будівлі Філармонії лунатимуть історії і музика з перервами на каву.

Давайте заповнимо свій календар подіями і зустрінемо літо активно!


Харківський блогер і інфлюенсер Марія Рисак
Instagram - @marimomti
Марія Рисак
Редакція не впливає на зміст блогів та не несе відповідальності за ті думки, які автори висловлюють на сторінках Kharkiv.misto.in.ua
Марія Рисак: Духовна їжа Марія Рисак: Духовна їжа Reviewed by Редактор on 12:30 Rating: 5
На платформі Blogger.