Seo Services

Харків'янам покажуть майстер-шоу по кольоропису

26 червня в 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбудеться творча зустріч і майстер-шоу з автором виставки «Всесвіт кольору» Людмилою Горбатенко.

Людмила Горбатенко - художник, член Національної спілки художників України. Доцент кафедри живопису Харківської державної академії дизайну і мистецтв, повідомляють в ХОДА.

Народилася 20.02.1968 року в с. Ордівка Харківської області. У 1987 році закінчила Харківське художнє училище. У 2010 році закінчила аспірантуру ХДАДМ. У 2012 році захистила дисертаційну роботу на тему «светотональной палітра художнього образу в станкового живопису», результати якої впроваджені в навчальний процес дисципліни «Кольорознавство». Має близько 60-ти наукових публікацій в Україні та за кордоном.

Учасник обласних, міських, республіканських художніх виставок. Організовує спільні виставки з учнями. Куратор проекту щорічного молодіжного фестивалю з 2002 року, регулярно проводить майстер-класи. Зараз працює доцентом кафедри «Живопис» ХДАДМ.
Харків'янам покажуть майстер-шоу по кольоропису Харків'янам покажуть майстер-шоу по кольоропису Reviewed by Редактор ленты on 13:29 Rating: 5
На платформі Blogger.