Seo Services

Марія Рисак: Пропоную освіжитися свіжими заходами, мистецтвом і творчістю улюбленого міста



Ми всі неймовірно втомилися від спеки, не дивлячись на те, що настає останній тиждень ... ще тільки червня. Пропоную освіжитися не тільки прохолодними напоями, а й свіжими заходами, мистецтвом і творчістю нашого улюбленого міста.

Пн 24.06
Увечері в понеділок підемо до театру? Пропоную спектакль «ЧЕРВОНИЙ» від театру «Прекрасні квіти» в Будинку Актора. Або "Дорога Памела" від американського драматурга, лауреата Пулітцерівської премії та премії Тоні - Джон Патрика в театрі Шевченка.
Або пішли дивитися кіно в Малевич, там знову будуть показувати Фантастичні тварі 2, повечеряємо під фільм;).

Вт 25.06
Встати ні світ ні зоря, щоб відправиться на Магію ранку - цього вівторка буде відмінний спікер Шатирко, я слухала його вже не раз, і в Харкові, і в Києві, якщо Ви ще немає - терміново виправляйте, гарний настрій і заряд на зйомку відео точно отримаєте .
Твори Кафки не так часто можна побачити на сцені, саме тому я б сходила на цю постановку в Театр Шевченко. Якщо Кафка не чіпляє, запропоную балет на музику Моріса Равеля «Колесо Фортуни» в ХНАТОБі.

Ср 26.06
У середу Міжнародний день боротьби з наркотиками, і в Харкові також буде проходити маса важливих заходів, наприклад, за адресою Перемоги 66-68 буде проходити квест по зафарбовування наркоадрес.

Серед вечірніх заходів мене найбільше зацікавила перформативно-пластична вистава «APOLLO» за мотивами балету Ігоря Стравінського «Apollon musagete» в Театрально-концертному центрі на Сумській, думаю цей перформанс змусить задуматися про роль художника, про причини і наслідки еміграції, а також пофантазувати про космополітизм.

У філармонії заявлена "грандіозна прем'єра" - світломузичне 3D шоу з Симфонічним оркестром на чолі з диригентом Юрієм Янко, в програмі - Штраус, Хачатурян, Свиридов та ін.

У Харківському театрі "P.S." на Гіршмана прем'єра сезону "Сніг у Флоренції" про життя і смерт забутого флорентійського скульптора Рустичи. Я би пішла, вже як мінімум, заради того, щоб послухати неповторну риму Ліни Костенко.

Хто встигне втомитися і перегрітися до середини робочого тижня, раджу оцінити унікальний антистрес-концерт Relax Show під куполом Харківського Планетарію, за описом точно має взяти за душу і перенести в якійсь інший вимір.

Чт 27.06
Parade Прем'єр - парад театрів, прем'єр і постановок. Гучна подія в театральному житті міста відбудеться в театрі Пушкіна.
Запрошуємо Тебе разом з нами дізнаватися і поширювати ідеї розвитку smart-міста, ставати обізнаними членами digital-спільноти і бути на хвилі реформ.

SMART talks в Science Park Synergy - івент створений, для того щоб дізнаватися і поширювати ідеї розвитку smart-міста і digital-спільноти.

Пт 28.06
П'ятниця за сумісництвом буде Днем Конституції, це значить вихідний, а ще це значить, що йдемо гуляти. За ХНАТОБом серед схилів на траві саме в п'ятницю відкривається літній кінотеатр «Схід Опера-просто неба». Кіносеанси там будуть щоп'ятниці аж по 27 вересня. Беремо підстилки, щось смачненьке і гоу дивитися кіно однією великою компанією. Цієї п'ятниці там буде показ фантастичного кіно "BEST SCI-FI" 2019.

Сб 29.06
Втекти з міста на один день до середньовіччя - як тобі ідея? Все реально, історичний тур в Тростянець "Стара фортеця 2019. Подорож крізь століття" як раз про це, шукайте подробиці на фейсбук.
Продовжую радити Вам перший арт-фільм про абсолютного генія Ренесансу «Мікеланджело. Нескінченність »- цього разу він йде Fabrika.space.
Великий стендап концерт на літній терасі ХНАТОБу з видом на центр - смішити нас будуть головні коміки Харкова, резиденти "SPLIT Comedy", учасники "Розсміши коміка" та багатьох Київських стендап вечірок.
У театрі Шевченка "Приборкання норовливої" - комедія Вільяма Шекспіра, в еру жіночої емансипації може бути до речі;).
Живий блюз - якщо Вас ця фраза чіпляє також як і мене, тоді нам по дорозі в Shaman Spacе на концерт The Blues Nephews.
Вечірньою прохолодою зможемо насолодитися у води під ісландський хаус і техно від Gus Gus в Arizona Beach Club.

Нд 30.06
У філармонії недільний сімейний концерт органної музики для дітей та батьків - прекрасна можливість долучитися до сучасної органної музики.
Чи рятує шопінг від спеки? Можна перевірити на літньому Артішопе. Думаю, там кожен знайде для себе цікаву та креативну дрібничку.
Обережно, у неділю в парку Горького кількість наречених може піднятися до критичної позначки :). А все тому що там намічається парад реальних наречених і їх крутих подружок.
Балет "Красуня і чудовисько" - що може бути романтичніше? Цікаво подивитися як всіма улюблена історія, покладена на мультик, заграє в плавних і витончених гранях балетної постановки ХНАТОБу.

Харківський блогер і інфлюенсер Марія Рисак
Instagram - @marimomti  
Марія Рисак
Редакція не впливає на зміст блогів та не несе відповідальності за ті думки, які автори висловлюють на сторінках Kharkiv.misto.in.ua
Марія Рисак: Пропоную освіжитися свіжими заходами, мистецтвом і творчістю улюбленого міста Марія Рисак: Пропоную освіжитися свіжими заходами, мистецтвом і творчістю улюбленого міста Reviewed by Редактор on 09:00 Rating: 5
На платформі Blogger.