Seo Services

Сьогодні в Харкові пройдуть масштабні спортивні заходи: де і коли

Ряд великих спортивних змагань відбудеться в Харкові в суботу, 15 червня.

Про це повідомляють в прес-службі Харківської міськради.

Так, на стадіоні «Металіст» о 10:00 розпочнеться фітнес-конвенція «FIT DAY Kharkiv 2019». Як повідомив її організатор Юрій Коротун, в рамках заходу планується провести майстер-класи відомих європейських і українських тренерів, бізнес-форум, ярмарок-виставку фітнес-клубів, магазинів одягу, інвентарю та спортивного харчування, а також різні змагання.

Зокрема, з 17:00 до 20:00 на «Металісті» пройде етап Кубка України зі стронгмену, в рамках якого учасники мають виконати п'ять силових вправ з вагою до 300 кг. Головним рефері виступить багаторазовий чемпіон і рекордсмен світу в цьому виді спорту Василь Вірастюк. Вхід вільний.

Крім того, під час «FIT DAY Kharkiv 2019» відбудуться змагання з воркауту «Barstylers Workout Challenge» і по Берпом «Burpee Challenge».

Близько 200 спортсменів візьмуть участь у змаганнях з тріатлону «IRON WAY Kharkiv Sprint 2019», які відбудуться 15 червня на території парку «АкваЖур». Учасникам необхідно буде подолати три дистанції: плавання - 750 м, велогонка - 20 км і крос - 5 км. Старт і фініш змагань - біля ресторану «Млин». Початок - о 7:30.

Також в суботу, 15 червня, на майданчику перед Харківським національним академічним театром опери та балету імені М. В. Лисенка відбудеться фестиваль вуличного футболу і баскетболу.

Захід пройде в рамках проекту розвитку вуличних культур «Street Culture». Як повідомив його організатор Єгор Матюхін, гості спортивного свята зможуть познайомитися з такими видами спорту, як вуличний футбол, панна-футбол, футбольний фрістайл.

Турнір з вуличного баскетболу буде проходити вже четвертий рік в рамках Української стритбольної ліги «USL 3x3». Переможці турніру представлять рідне місто у фіналі ігор Української стритбольної ліги. У програмі - турніри «1х1», «3х3» серед чоловічих та жіночих команд різних вікових категорій. Час проведення фестивалю - з 9:00 до 22:00.
Сьогодні в Харкові пройдуть масштабні спортивні заходи: де і коли Сьогодні в Харкові пройдуть масштабні спортивні заходи: де і коли Reviewed by Редактор ленты on 09:00 Rating: 5
На платформі Blogger.