Seo Services

Харків'ян запрошують відсвяткувати Міжнародний день друзів

У неділю, 9 червня, в Фельдман Екопарк відсвяткують міжнародний день друзів.

На захід запрошують усіх бажаючих.

«Приходьте до нас в Соціально-гуманітарний мультикомплекс разом з друзями, вас чекають цікаві і різноманітні розваги: ​​виступи відомої циркової студії та нового складу артистів Театру дітей і тварин, змагання на поні, Вubble-party, майстер-класи», - розповіли організатори свята .

Відзначається, що о 10:00 юних гостей екопарках чекають на ранковій зарядці з мультяшними героями «Бадьорий ранок!». Об 11:00 на манежі Кінного комплексу звітний концерт дитячо-юнацької студії циркового мистецтва «Старий цирк», а на маленькому манежі біля будинку юннатів - змагання з аджилити поні (верхом) для вихованців Поні-клубу. Об 11:30 в Театрі дітей та тварин відбудеться дебют нового театрального колективу - вихованці середньої вікової групи вперше представлять казку «Пригоди Айболита» за мотивами твору Корнія Чуковського.

На головному майданчику о 12:40 і 14:40 своїх учасників чекає міні-диско в мильних бульбашках для дітей Вubble-party, о 11:30 і 13:50 - ігрова дитяча програма, а о 13:20 - міні-майстер-клас «Подарунок другу».


Харків'ян запрошують відсвяткувати Міжнародний день друзів Харків'ян запрошують відсвяткувати Міжнародний день друзів Reviewed by Редактор ленты on 15:00 Rating: 5
На платформі Blogger.