Seo Services

Харківській університет отримав належне визнання


Про це йдеться у щорічному звіті, створеного за методикою британської консалтингової фірми Quacquarelli Symonds (QS), рейтингу QS World University Rankings-2020 - Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна входить до ТОП-500 кращих університетів світу. ХНУ ім. Каразина - на 491 позиції та єдиний з українських вишів, представлений у ТОП-500. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

У свою чергу, прес-служба ХНУ ім. Каразина наголосила, що - "У рейтингах (зокрема, QS, Times Higher Education та Шанхайський, які складають трійку найвпливовіших і найавторитетніших) оцінюються такі напрями діяльності закладів вищої освіти, як наукова діяльність, підготовка наукових кадрів, міжнародна активність, інноваційна діяльність, освітня діяльність, фінансування навчального процесу та наукових досліджень".

Також, у прес-службі зазначили, що входження університету до світового рейтингу QS стало одним з логічних результатів виконання стратегічної програми розвитку й фактом визнання його університетом світового класу.
Харківській університет отримав належне визнання Харківській університет отримав належне визнання Reviewed by Редактор ленты on 17:30 Rating: 5
На платформі Blogger.