Seo Services

Датчики контролю якості повітря встановлять в Харкові

Станцію екомоніторингу планують створити в Харкові в рамках Міської цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Харкова».

Про це повідомляють в міськраді.

Відзначається, що проект громадської організації «Екореанімація» переміг в конкурсі на бюджет участі і передбачає установку датчиків контролю якості атмосферного повітря з онлайн-трансляцією даних. Показання датчиків зможуть бачити городяни, також отримані відомості можна буде використовувати для розробки екологічної стратегії міста і виявлення порушень екологічного законодавства.

Датчики змонтують в місцях найбільшого забруднення повітря. Спочатку - на пл. Свободи, пл. Конституції, пр. Гагаріна, вул. Сергія Грицевця та пр. Науки. Після запуску проекту планується встановити пристрої і на інших об'єктах.
Загальна вартість проекту становить понад 1,9 млн. Заступник директора департаменту повідомила, що 1 млн грн внесе громадська організація, решту коштів планується виділити з міського бюджету.

Датчики контролю якості повітря встановлять в Харкові Датчики контролю якості повітря встановлять в Харкові Reviewed by Редактор ленты on 09:38 Rating: 5
На платформі Blogger.