Seo Services

У Харкові пройшов фестиваль вуличної їжі (Фото)




Фестиваль вуличної їжі «Food Fest Gastroman 2019» пройшов з 30 травня по 2 червня в пляжно-розважальному оздоровчому парку «Акважур».

У фестивалі взяли участь представники різних національностей і культур, які живуть в Харкові. Вони продемонстрували свої кулінарні таланти, а також виступили в національних костюмах на сцені фестивалю з піснями і танцями своїх народів, повідомляють в міськраді.

Крім того, в рамках заходу представники Харківського державного університету харчування та торгівлі презентували інноваційну харчову продукцію, продемонстрували сучасні тенденції в харчовій промисловості і ресторанної індустрії, а також дали продегустувати зразки інноваційної харчової продукції гостям «Food Fest Gastroman».

Всі бажаючі змогли взяти участь в майстер-класах з приготування страв різних кухонь світу і кулінарних конкурсах, квестах і флешмобах, відвідати творчі майстер-класи від міжнародної студії малювання, інклюзивної майстерні Харківської громадської організації «Креавіта» і творчою майстернею громадської організації «Асоціація багатодітних сімей «АММА».

Для маленьких гостей фестивалю працювала окрема зона, на якій проводилися лазерні бої, різні дитячі майстер-класи, в тому числі з виготовлення карамельних солодощів, випікання традиційного грузинського хачапурі, з пісочної анімації та ін.

У кінотеатрі під відкритим небом відбувся ексклюзивний показ фільму «Дякую». Також гості фестивалю побачили показ колекцій студентів та випускників Харківського коледжу текстилю та дизайну, який пройшов за підтримки Харківського кластера легкої промисловості та дизайну.

Всі дні фестивалю були доповнені концертною програмою.
У Харкові пройшов фестиваль вуличної їжі (Фото) У Харкові пройшов фестиваль вуличної їжі (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 09:24 Rating: 5
На платформі Blogger.