Seo Services

Харківські рятувальники показали дітям інсайди служби (Фото)

Вчора, 5 червня, в Дергачівському районі рятувальники показали дітям з пришкільного дитячого табору комунального закладу «Козачолопанській ліцей» свою роботу зсередини.

Про це повідомляють в прес-службі ДСНС в Харківській області.

Рятувальники почали свою зустріч з дітьми з пізнавальної бесіди в актовому залі і показали кілька пізнавальних відеороликів про порядок дій у разі виникнення пожежі та при виявленні підозрілих або вибухонебезпечних предметів.

Далі почалася екскурсія рятувальним підрозділом № 53. Дітей ознайомили з пожежно-технічним обладнанням, своїми експлуатаційними характеристиками та показали новеньку сучасну пожежну машину, яка мало не кожен мчить на порятунок людей.

На тренувальному майданчику рятувальники продемонстрували своє мистецтво у порятунку людей з висоти. Діти побачили роботу пожежних з штурмової і трьохколінна сходах.

А в кінці зустрічі, як завжди, дітей порадувала яскрава веселка, утворена струменем води від пожежного ствола і сонцем. На згадку всі жваво фотографувалися з рятувальниками і їх технікою.
Харківські рятувальники показали дітям інсайди служби (Фото) Харківські рятувальники показали дітям інсайди служби (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 12:00 Rating: 5
На платформі Blogger.