Seo Services

Марія Рисак: Яким буде Ваше літо залежить тільки від Вас



Яким буде Ваше літо залежить тільки від Вас. Яскравим, насиченим і різноманітним або нудним, рутинним і сірим. Пропоную терміново заповнити свій календар найцікавішими і надихаючими активностями, щоб восени нам усім було що згадати. Харків як і раніше не втомлюється дивувати нас новими, цікавими івентами - якими? Зараз розкажу;).

Пн 10 червня
Для тих, хто хоче почати тиждень з відкриттям нових професійних горизонтів - в центрі зайнятості Харкова відбудеться міні-ярмарок вакансій з семінарами та профорієнтаційними активностями.
В бібліотеці Короленка заявлено дуже загадкова подія - "Котячі мандри бібліотекою", організатори обіцяють: квест, вікторину та зустріч з видавцями. "Котофанам" необхідно поквапитися з реєстрацією, так як місць дуже мало.
Для діток в понеділок є прекрасна Музична казка "Івасик-Телесик" в Харківському театрі музкомедії.
Що як не гумор може скрасити напружений понеділок? Ліга Сміху в Палаці студентів НПУ ім. Ярослава Мудрого. Команда «Дніпро» і гості програми - «Стадіон Діброва» порадують Вас новим і свіжим гумором. Також, щопонеділка в барі City Lights відкритий мікрофон від "Стендап вечір" - досвідчені коміки збираються, щоб випробували свої нові жарти, а початківці хлопці - випробувати свої сили на сцені вперше.
У Боммері все ще йде показ стоїть фільму «Мікеланджело. Нескінченність », якщо не дивилися - заплануйте обов'язково.
Вечір понеділка якнайкраще підійде для встановлення нових корисних контактів - зустрічі New Communication присвячені саме цьому. В понеділок увечері стадіон Металіст стане місцем максимальної концентрації успішних людей, подумайте, може Вам теж варто там бути?

Вт 11 червня
З 11 по 16 червня в правому крилі ХНАТОБа проходитиме виставка фіалок, творення квітів викликає у нас позитивні емоції і умиротворення, пропоную зловити дзен серед фіалок.
Харківський вечір вівторка запалить новими фарбами Олег Винник на Стадіоні Металіст - впевнена, харківська публіка буде зустрічати його тепло і привітно.
У той же вечір, в барі Малевич виступить цікавий дует - Агата Вільчик & Анна Мінакова. Це пісні про почуття, музика з слів, змішання стилів, інструментів, синергія особистостей, відкритість до оголених нервів і сила вираження свого внутрішнього.

Середа 12 червня
Івент для дівчат і жінок "IKIGAI" - це такий собі клуб по інтересам, де жінкам можна поспілкуватися про розвиток, пошуку однодумців, обмінятися досвідом і знаннями, послухати досвідчених і успішних спікерів.
З 12 по 14 червня в конференц секторі стадіону "Металіст" буде проходити Східноєвропейський бізнес форум "Україна 2019: виклики та можливості". В рамках форуму відбудеться ще два окремі заходи: експофорум "Креативна економіка: як монетизувати творчий потенціал і вийти на глобальні ринку?" і експофорум "Ринок нерухомості України 2019". Також, в період форуму анонсований приїзд польсько-української бізнес місії. Повинно бути цікаво для тих, у кого є інвестиційний проекти, хто шукає партнерів або виробляє товари, які можуть експортуватися в ЄС.
Львівська бізнес-школа УКУ спільно з компанією Ernst & Young в середу запрошують на Бізнес-інтенсив «The future of work: боротьба за таланти» - це важлива конференція для HR-спільноти і хороша можливість у колі експертів обговорити сучасні тренди, що впливають на бізнес, трансформацію сфери управління людьми і виклики, що стоять перед функцією HR.
Йога ввечері на свіжому повітрі - що може бути кращою розрядкою після робочого дня? Традиційно все літо по середах в "Наша Дача" за підтримки EGOISTE проводяться безкоштовні заняття з йоги.
Концерт на біс - "без обмежень", якщо Ви не потрапили на концерт в минулий раз, в середу у вас є шанс це виправити.
Перевірений особисто мною, відмінний спосіб вивчення англійської мови - це перегляд фільмів англійською c російськими субтитрами, в LF CLUB щосереди увечері проходять перегляди таких фільмів. Той самий варіант, коли і приємно і корисно.

Чт 13 червня
Харківський кластер легкої промисловості та дизайну за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку являє захід «Фешн-ринок Великобританії: розуміння сучасних трендів і бачення споживачів для успішного виходу на ринок», яке відбудеться в четвер у готелі Аврора. Буде цікаво для всіх хто пов'язаний з фешн-індустрією і планує виходити на закордонні ринки.
«Kharkіv Dental Days-2019» - це такий собі симбіоз конференції та профільної стоматологічної виставки в компанії відомих світових стоматологів.
Знайшла цікаву зустріч під назвою "TrampUp", яка буде проходити в Source iT Space, і торкнеться теми конкуренції, боротьби з нею. Всі хочуть опинитися поза конкуренцією, як цього домогтися - дізнаємося на зустрічі.

Пт 14 червня
Search in - це концерти нової авангардної музики ХХ - ХХI століть у виконанні молодих музикантів. Основна ідея - всілякі пошуки музикантів - своєї музики і себе в музиці, пошук своїх слухачів, а для слухачів - пошук нового і незвичайного в музиці, нового досвіду і вражень. Після концерту - неформальне спілкування з музикантами і один з одним на найрізноманітніші теми: музичні і немає.
Планетарій не перестає дивувати все новими і новими подіями, дитячу виставу «Дракоша і зникла зірка» для діток з 4ех років. Впевнена, що купол Харківського Планетарію надає будь-казкової історії космічний ефект.
Перший кінопоказ від "Kharkiv Cinema Club" під відкритим небом за ХНАТОБу, фільм поки не анонсували, але подивитися що-небудь валяючись на траві в центрі міста - це в будь-якому випадку має свій шарм. Рекомендую зайняти місце заздалегідь.
Насолодитися чарівними ліричними звуками грузинських мелодій і світових хітів можна буде на концерті Gio Khabeishvili & Jazz Band в ART AREA ДК.
Оцінити справжнє мистецтво і зануритися в музику найвищого гатунку, пропоную на закритті концертного сезону Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський». Це кульмінаційний концерт, де прозвучать шедеври Бетховена і Гайдна.
Це ж п'ятниця, може потанцюємо? На арт-заводі «Механіка» відбудеться безкоштовна вечірка Atlas Weekend Preparty з колективами Latexfauna, Вагоновожаті, INPLUS і співачкою Лєрою Яскевич. У Arizona Beach Club - концерт російського репера Кирила Ігоровича під пвсевдонімом T-Fest. А в Москвичі - особливий гість BRIAN CID з Брукліна, Нью Йорк.

Сб 15 червня
Нова енергійна і ненудна екскурсія по Харкову - "Неймовірні історії харківських пам'ятників". Таємниці Вічного вогню, «Легкою України», пам'ятників Сковороді, Пушкіну, Гоголю, Шевченко, Каразіну, Мечникову, Гулаку-Артемовському, Квітці-Основ'яненко і іншим розкриються перед Вами і ви будете дивитися на пам'ятники Харкова вже зовсім інакше.
Одне з наймасштабніших фітнес-заходів України - FIT DAY Kharkiv 2019 на Металісті об'єднає формати фітнес-конвенції, бізнес-інтенсиву, майстер-класи та турніру і кубка України з STRONGMAN, все це в рамках одного івенту.
Ретро-пікнік в Фельдман Екопарк перенесе вас у часи рок-н-ролу і старовинних мотоциклів, це буде повне ретро занурення.
«Харківський вальс» - фестиваль з бальних танців в Летопарке під відкритим небом.
Фестиваль-премія RAP.UA AWARDS 2019 на Арт-заводі "МЕХАНІКА" збере всіх головних реп-артистів країни.
Божевільний вихор еротики, жахів і повного божевілля - все це про "ШОК-Shorts" в Боммері. Показ короткометражок обіцяє глядачам шокуючі приємний перегляд.
На завершення суботи рекомендую відправитися на концерт переможниці Нацвідбору на Євробачення-2019 MARUV в "Arizona Beach Club".

Нд 16 червня
Виїхати на весь день неділі можна разом з екскурсією "Пустеля в Кицівка". Це справжні піщані бархани поруч з нашим містом. За фото навіть не скажеш, що це Харківська область, так що після поїздки можете сміливо розповідати друзям, що побували в цій пустелі :).
Мрія всіх батьків: діти зайняті, а мами відпочивають! Мрії матусь цілком можна втілити на Мамо Пікнік в Арт-заводі МЕХАНИКА. На заході заявлено таку неймовірну кількість активностей для дітей, що у мам є реальний шанс просто відпочити, поспілкуватися і поспостерігати за активностями дитини.
Стажування в GOOGLE - мрія чи реальність? Дізнатися відповідь на це питання можна буде на зустрічі RoadToGoogle від Kharkiv IT Cluster. Вхід безкоштовний, але необхідно зареєструватися, я вже;).
З неділі стартує дводенний Перший фестиваль вина і мистецтва в Харкові - Art & Wine Festival By Inkerman в Летопарке. Природа, білий рояль, скрипка і келих вина - схоже на відмінний план для завершення тижні.

Харківський блогер і інфлюенсер Марія Рисак
Instagram - @marimomti
Марія Рисак


Редакція не впливає на зміст блогів та не несе відповідальності за ті думки, які автори висловлюють на сторінках Kharkiv.misto.in.ua
Марія Рисак: Яким буде Ваше літо залежить тільки від Вас Марія Рисак: Яким буде Ваше літо залежить тільки від Вас Reviewed by Редактор on 11:40 Rating: 5
На платформі Blogger.