Seo Services

Автозасмага: як використовувати і скільки тримається

У літню пору року тема засмаги як ніколи актуальна. Але що робити, якщо про відпустку на березі моря мова поки не йде, а так хочеться похвалитися бронзовим відтінком шкіри. Розберемо, як правильно використовувати автозагар і розвіє міфи про це косметичному засобі.

Отже, основним компонентом штучного загару є дігідроксіацетон (DHA), він виробляється з натурального очерету. За допомогою цього компонента роговий шар шкіри розм'якшується і дозволяє красящему пігменту залишитися в порах шкіри, що і надає їй ефект засмаги. Разом з цим, часто можна побачити в складі автобронзати мікрошіммер. Так називаються блискітки бронзового або ж золотистого кольору, рівномірно покривають оброблену засобом шкіру і сяючі під променями сонця.

Бувають різні види автозагаром: лосьйон, крем, масло, спрей. Лосьен нелипкий і легкий по текстурі, також серед переваг те, що немає необхідності довго чекати, поки він вбереться в шкіру. Фарбувальний пігмент нашаровується, побачити ефект можна через пару днів. Крем густий, для того, щоб він вбрався потрібен час, але проявиться на шкірі він через 2-4 години. Що стосується масла з мікрошіммером, воно наноситься для того, щоб зробити шкіру темніше на кілька тонів, змивається після 4-6 годин після нанесення. Спрей наносять на чисту шкіру фарбувального пігменту з пульверизатора, як правило, процедура проводиться в салонах. Ефект помітний протягом двох тижнів.

Варто зазначити, що для того, щоб ефект засмаги тримався якомога довше, дуже важливо підготувати шкіру. Автозагар найкраще наносити на чисту і зволожену шкіру. За день до цієї процедури необхідно відполірувати шкіру, видаливши омертвілі клітини. Для цього можна використовувати різні скраби. Також можна зволожити шкіру, вдавшись до використання гелю або крему. Чого не варто робити, так це використовувати ефірні масла і духи до того моменту, поки автозагар висохне, це розчинить фарбувальний пігмент, що спричинить за собою плями на шкірі.

Придбати бронзовий відтінок в домашніх умовах цілком можливо. Для цього можна скористатися кремом і спеціальної рукавичкою, рівномірно завдавши його на шкіру. Спочатку необхідно взяти невелику кількість крему і втирати його в шкіру круговими рухами від ступень і вгору. Важливо також робити короткі перерви, щоб засіб могло вбратися в шкіру, а не накопичилося в складках. Коли автозагар повністю висохне потрібно кожен день зволожувати шкіру гелем і лосьйоном, що продовжить ефект засмаги до двох тижнів.
Автозасмага: як використовувати і скільки тримається Автозасмага: як використовувати і скільки тримається Reviewed by Редактор ленты on 15:15 Rating: 5
На платформі Blogger.