Seo Services

На Харківщині нагородили переможців I Міжнародного конкурсу-виставки дитячої творчості «Рєпін об'єднує світ»

7 червня також відкрилася виставка робіт юних художників.

Конкурс, присвячений 175-й річниці від дня народження Іллі Рєпіна, об'єднав талановитих дітей з чотирьох країн світу - України, Білорусі, Казахстану та Росії. Його заснували Чугуївська міська рада та Чугуївська дитяча художня школа імені І.Рєпіна, повідомляється на сайті ХОДА.

На огляд виставкового комітету були представлені роботи 300 юних художників від 9 до 17 років - учнів художніх шкіл, шкіл мистецтв, художніх відділень художніх шкіл, вихованців художніх студій будинків культури. Нашу країну на конкурсі представляли юні художники з Харківської, Полтавської, Чернівецької, Запорізької, Тернопільської областей.

Переможців визначало міжнародне журі, до складу якого увійшли заслужені художники та діячі культури і мистецтв України та Росії, представники депутатського корпусу Чугуївської міської ради, керівники місцевого самоврядування.

Серед дипломантів конкурсу - багато дітей - вихованців Чугуївської дитячої художньої школи імені. І. Рєпіна: Вікторія Іванова і Вікторія Кирилюк, Анастасія Іщак і Микита Лічман, лауреат 3 ступеня (бронзова медаль) Виолетта Снурнікова, лауреат 2 ступеня (срібна медаль) Ольга Лацик.

Стали лауреатами 1 ступеня та золоті нагороди вибороли: Юлія Джамеева, Єлизавета Кретова, Дар'я Яковлєва. Гран-прі і кубки переможців отримали Аріна Резченко і Софія Єфімова. Серед нагороджених - дипломант конкурсу Дарина Могильна з Харкова (учениця дитячої художньої школи №2) та лауреат 2 ступеня (срібна медаль), Олександра герцового з міста Ізюм Харківської області (дитяча художня школа ім. С.І. Васильківського). Гран-прі і кубок переможця в молодшій групі отримала Попова Таїс з Воронежа, РФ.

Нагороди дипломантам, лауреатам та власникам Гран-прі конкурсу «Рєпін об'єднує світ» вручили міський голова Чугуєва Галина Мінаєва разом зі співголовою журі конкурсу директором Чугуївської дитячої художньої школи, членом НСХ України і Міжнародної асоціації художників в Америці, Кавалером Ордена за заслуги Міжнародної академії Володимиром Непомнящим .

Не всі переможці змогли приїхати на церемонію нагородження. Так, деякі з них прислали відеозвернення: лауреат 3 ступеня (бронзова медаль) Печенкина Поліна, м.Алмати, і колектив учнів з м Серпухова, РФ, серед яких - лауреат 2 ступеня Чулкова Ангеліна, лауреат 3 ступеня Баранова Ксенія і дипломант Паешіна Христина , дипломанти з Білорусі Козел Анастасія та Альховік Анастасія.

Нагороди та подарунки отримали не лише юні художники, а й їхні викладачі.

Спеціальні нагороди за пропозицією членів журі конкурсу були присуджені і авторам творчих робіт. Їх отримали вихованці мистецьких закладів Казахстану, міст Полтава та Запоріжжя, Чернівецькій та Тернопільській областей і учні ЧДХШ ім.І.Репіна.

Подарунком для гостей свята стали виступи солістів і колективів Чугуївської дитячої музичної школи.
На Харківщині нагородили переможців I Міжнародного конкурсу-виставки дитячої творчості «Рєпін об'єднує світ» На Харківщині нагородили переможців I Міжнародного конкурсу-виставки дитячої творчості «Рєпін об'єднує світ» Reviewed by Редактор ленты on 14:57 Rating: 5
На платформі Blogger.