Seo Services

Харків'яни завоювали медалі ISF Combat Games 2019

У столиці Угорщини - місті Будапешт відбулися Всесвітні ігри з єдиноборств серед школярів, на яких харків'яни завоювали золоту і дві бронзові медалі.

За інформацією Управління у справах молоді та спорту ХОДА, участь в змаганнях взяли юні спортсмени 2002-2006 років народження з 18 країн світу, які розіграли медалі в тхеквондо, карате, дзюдо, а також боротьбі греко-римської та вільної. За підсумками змагань українці завоювали 12 золотих, 20 срібних і 20 бронзових нагород. З них три медалі були на рахунку харківських школярів.

У змаганнях з тхеквондо ВТФ у вазі понад 73кг перемогу виборов Денис Чернов. Він успішно провів три поєдинки, в яких переміг суперників з ОАЕ, Угорщини та Китаю.

Також в тхеквондо на рахунку харків'ян - бронзова медаль, яку в ваговій категорії до 55кг завоював Владислав Функендорф. На шляху до медалі він виграв у суперника з Китаю, але в півфіналі поступився спортсмену з китайського Тайбея, який в підсумку став срібним призером.

Ще одну бронзову медаль харківські спортсмени завоювали в греко-римській боротьбі. У ваговій категорії до 68кг Рамазан Пашаєв у півфіналі поступився супернику з Угорщини, а в поєдинку за бронзову медаль виграв у представника Південно-Африканської Республіки.
Харків'яни завоювали медалі ISF Combat Games 2019 Харків'яни завоювали медалі ISF Combat Games 2019 Reviewed by Редактор ленты on 12:00 Rating: 5
На платформі Blogger.