Seo Services

У Харкові тролейбус №11 кілька днів курсуватиме за іншим маршрутом

Тролейбус №11 курсуватиме за іншим маршрутом з 9:00 до 17:00 з 19 липня по 3 серпня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міськради, це пов'язано з капітальним ремонтом вул. Малиновського.

Так, з 9:00 до 17:00 19 та 22 липня рух тролейбусів буде заборонено по пр. Любові Малої і вул. Плановою, від вул. Дудинської до вул. Семінарської, вул. Семінарської, від вул. Плановою до вул. Великий Гончаровської, по вул. Великий Гончаровської, від вул. Семінарської до вул. Конєва, по вул. Конєва, вул. Малиновського, вул. Коцарская, вул. Благовіщенській, пл. Благовіщенській, спуску Соборному.

В цей час тролейбус №11 курсуватиме так: пр. Дзюби - пр. Ново-Баварський - вул. Китаенко - пр. Любові Малої - вул. Дудинської - вул. Холодногорская - вул. Новий Побут.

З 9:00 до 17:00 20 липня і з 23 липня по 3 серпня рух тролейбусів буде заборонено по вул. Конєва та вул. Малиновського, від вул. Великий Гончаровської до вул. Коцарская, по вул. Коцарская, вул. Благовіщенській, пл. Благовіщенській, спуску Соборному.

Тролейбус №11 ходитиме так: пр. Дзюби - пр. Ново-Баварський - вул. Китаенко - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва;

в зворотному напрямку: вул. Конєва - вул. Велика Гончарівська - вул. Семінарська - пр. Любові Малої - вул. Китаенко - пр. Ново-Баварський - пр. Дзюби.
У Харкові тролейбус №11 кілька днів курсуватиме за іншим маршрутом У Харкові тролейбус №11 кілька днів курсуватиме за іншим маршрутом Reviewed by Редактор ленты on 18:54 Rating: 5
На платформі Blogger.