Seo Services

У Харкові замінили мережі в 350 житлових будинках

Працівниками КП «Харківводоканал» підготовлено до експлуатації в осінньо-зимовий період внутрішньобудинкові системи холодного водопостачання та водовідведення в 350 житлових будинках Індустріального району.

Про це повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

«В Індустріальному районі відповідно до графіка підготовлено до експлуатації в зимовий час системи водопостачання та водовідведення в 60% житлових будинків, що знаходяться на балансі КП« Жилкомсервіс ». Зокрема зараз закінчуємо роботи в будинку по вулиці Сергія Грицевця, 19. Замінено 5 метрів аврійно труби холодного водопостачання, виконано ревізію запірної арматури, перевірена герметичність стиків », - зазначив Валерій Харлан.

За його словами, КП «Харківводоканал» обслуговує внутрішньобудинкові системи в 6470 будинках комунальної форми власності. У 3680 з них роботи по підготовці мереж водопостачання та водотведенія до експлуатації в осінньо-зимовий період завершені.
У Харкові замінили мережі в 350 житлових будинках У Харкові замінили мережі в 350 житлових будинках Reviewed by Редактор ленты on 17:00 Rating: 5
На платформі Blogger.