Seo Services

У Харкові підприємців штрафують за незаконну рекламу

Понад 450 адміністративних протоколів було складено за порушення законодавства України в сфері розміщення реклами та благоустрою території міста Харкова в 2018 році.

Як повідомив сьогодні, 10 липня, заступник директора Департаменту контролю Харківської міськради Іван Кузнецов, по всіх порушеннях були винесені постанови на загальну суму близько 500 тис. Грн, яка надійшла до бюджету міста.

За його словами, в цьому році співробітники відділів Департаменту контролю вже склали понад 200 адміністративних протоколів із застосуванням штрафних санкцій.

«Наші співробітники постійно працюють над виявленням та недопущенням таких правопорушень. В основному, це незаконне розміщення рекламних конструкцій та їх неналежне утримання. Щоб уникнути штрафів, потрібно просто отримати відповідні документи в Єдиному дозвільному центрі, стежити за рекламними конструкціями і утримувати їх в належному стані. Також необхідно отримати дозвільні документи на виконання земельних робіт і в зазначені терміни відновлювати об'єкти благоустрою », - зазначив Іван Кузнецов.

За його словами, штраф за подібні порушення становить від 850 до 1700 грн. І в разі, якщо він оплачений, підприємець все одно не звільняється від необхідності оформити необхідні дозволи.
У Харкові підприємців штрафують за незаконну рекламу У Харкові підприємців штрафують за незаконну рекламу Reviewed by Редактор ленты on 09:23 Rating: 5
На платформі Blogger.