Seo Services

Сергій Прескорнік: Життя це біг і плоггінг


Все більше харків'ян захоплюються новими віяннями моди на екологічний спосіб життя. Сьогодні ми поговоримо про плоггінг. Плоггінг - поєднання екологічного та фітнес рухів, основна ідея якого полягає в неквапливому бігу з прибиранням сміття вздовж свого маршруту пересування.

Про основи плоггінгу і про те, як він прийшов до реалізації цієї ідеї в Харкові Kharkiv.misto.in.ua вирішили поговорити з одним з аматорів цього виду проведення часу Сергієм Прескорніком.
Я маю вищу освіту в галузі керівництва персоналом, працюю керуючим барбер-шопом (перукарській салон для чоловіків). Бігаю я у себе на районі навколо Основ'янського озера. Народився в Харкові. Виріс в дитячому притулку на Нових Будинках. Я сирота, мати померла, коли я ще був немовлятком.

Спортом я почав займатися ще в дитячому притулку - вставав о шостій ранку і бігав по території. Продовжив займатися спортом і в виші, крім бігу, ще захоплювався боксом, велоспортом, авіамоделюванням і шахами.

Плоггінг - років зо два тому друзі скинули мені відео, де йшлося про те, як в Європі люди бігають з пакетами і збирають сміття. Тоді я посміявся і забув про цю тему.

Через деякий час, я почав готуватися до змагань по Trail. Трейл - легкоатлетична бігова дисципліна, яка передбачає біг по сильно пересіченій місцевості і бездоріжжю (трейл-крос) і яка проводиться в рамках різних ландшафтів (включаючи брудні дороги, лісові стежки, вузькі стежки) в природних умовах на відкритій місцевості (гори, пустелі, ліси , рівнини і т.д.), і там, де взагалі відсутні хороші дороги (бездоріжжя). Включає в себе елементи кросу та гірського бігу. Вона завойовує все більше і більше прихильників у всьому світі, особливо в США і Європі. У нас подібного роду змагання проводяться в Зміївському районі.

І ось я приступив до тренувань, вирішив використовувати такий тренувальний план - перший день я тренуюся, а на другий день мінімізую навантаження - тобто, відпочиваю і займаюся плоггінгом. Взагалі, у мене 528 день безперервного бігу.

Люди по різному реагують на мої заняття плоггінгом - деякі дивуються, деякі дратуються. Особливе "нерозуміння" проявляють "душевно відпочиваючі" компанії - "типу, бігають тут деякі, та ще, о жах - сміття збирають".

Зараз кількість прихильників плоггінга в Харкові зростає, все більше людей викладають в свої інстаграми результати своїх пробіжок на місцевості.
- розповів нам харківський плоггер Сергій Прескорнік.
Сергій Прескорнік

Автор: Олександр Кузьменко
Сергій Прескорнік: Життя це біг і плоггінг Сергій Прескорнік: Життя це біг і плоггінг Reviewed by Редактор on 10:35 Rating: 5
На платформі Blogger.