Seo Services

В університеті внутрішніх справ випустилися офіцери

Торжество відбулося 5 липня.

Про це повідомляють в прес-службі ХОДА.

Після привітань з закінченням університету присутні вшанували пам'ять всіх громадян, які своїм життям заплатили за право України бути державою - неподільним і незалежним, за її світ, спокій і щасливе майбутнє. За традицією від імені всіх присутніх були покладені квіти до пам'ятника загиблим правоохоронцям, які віддали своє життя, виконуючи службовий обов'язок, захищаючи закон і порядок.

Відбулася церемонія вручення дипломів. Дипломи з відзнакою і звання старший лейтенант поліції отримали 13 осіб, 11 з яких - дівчата.

Після цього на плацу університету відбулася церемонія посвячення випускників в захисники правопорядку.

Під час урочистостей гостям продемонстрували виступи підрозділів карабінерів, барабанщиць та художньої самодіяльності. Завершився захід лейтенантського вальсом у виконанні випускників.

Всі присутні також мали можливість оглянути розташовану на плацу бойову і спеціальну техніку, зразки зброї Національної поліції України, Національної Гвардії України, Державної прикордонної служби, а також спеціальне обладнання, надане Харківським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України.
В університеті внутрішніх справ випустилися офіцери В університеті внутрішніх справ випустилися офіцери Reviewed by Редактор ленты on 12:00 Rating: 5
На платформі Blogger.