Seo Services

Японські макаки обзавелися потомством

У зооколекції Фельдман Екопарк знову поповнення - у японських макак минулого тижня народилося дитинча.

Про це повідомляють в прес-службі мультикомплекс.

За словами завідуючої сектором «Примати» Ольги Прокопової, що з'явився на світ малюк здоровий, харчується молоком матері і разом з нею знаходиться в загальному вольєрі з іншими представниками цього виду.

«Новонароджений - хлопчик, він не первісток у народила його самки. Вона вже досвідчена і відповідальна матуся - постійно знаходиться зі своїм чадом, доглядає за ним, годує, масажує йому ясна, щоб швидше росли зуби. Інші особини - в цій групі три самця і ще одна самка постарше - їх не кривдять. Навпаки, в післяпологовий період змінився порядок прийому їжі - тепер грудної дитини їсть відразу після ватажка, а вже потім інші члени зграї, включаючи макак, що стояли раніше в ієрархії вище, - розповіла Ольга Прокопова. - Така поведінка типово для соціальних тварин. Зараз ми посилили раціон, щоб всім вистачало ласощів, і не було конфліктів через зміну статусів. Годуємо японських макак ми два рази в день. На сніданок - кабачки, помідори, огірки та інші овочі, а також сухарі і горіхи. На вечерю даємо солодкі фрукти - мандарини, апельсини, банани, яблука, виноград ».


Японські макаки обзавелися потомством Японські макаки обзавелися потомством Reviewed by Редактор ленты on 18:00 Rating: 5
На платформі Blogger.