Seo Services

У Харкові вчителі з усієї України встановили рекорд

Вчителі з усіх куточків України встановили рекорд під час EdCamp-2019 в Харкові.

Про це повідомляють в ХОДА.

650 педагогів взяли участь в акції «# ВЧІТЕЛЮЙ заради Хороших Людей».

На площі педагоги зібралися на закінчення першого дня П'ятої національної освітньої (не) конференції EdCamp Ukraine 2019, тема якої: «Хороша людина. Виховуємо в Україні ». До акції в режимі онлайн приєдналися вчителі з 25 регіонів України, де проходять регіональні події спільноти EdCamp. Тому в Книзі Рекордів України подія записано як «Найбільша кількість населених пунктів, які приєдналися до флешмобу педагогів під час прямого включення». Колег, які зібралися в Харкові, підтримали вчителі 58 населених пунктів.

Організатори зазначають: учасниками акції стали і педагоги з тимчасово окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей, які проживають зараз в підконтрольних Україні містах і селах.

Учасники акції об'єдналися в 43-метрову напис-хештег # ВЧІТЕЛЮЙ.

«Встановлюючи черговий національний рекорд, педагоги прагнули підкреслити важливість своєї професії і показати єдність в своєму прагненні реформувати систему освіти, - розповіла віце-голова EdCamp Ukraine по партнерству і комунікації Ірина Міньковська. - Крім того, вони запалили ліхтарики, закликаючи до прозорості і ясності в сфері освіти, викорінюванню корупції».

Також педагоги тримали в руках таблички, на яких кожен написав, чому залишається працювати в освіті. Фотографії з цими табличками-зізнаннями можна знайти в соціальних мережах по тегу # ВЧІТЕЛЮЙ.

На встановленому на площі екрані виводилися зображення педагогів з такими ж табличками з усіх куточків України.

У Харкові вчителі з усієї України встановили рекорд У Харкові вчителі з усієї України встановили рекорд Reviewed by Редактор ленты on 11:46 Rating: 5
На платформі Blogger.