Seo Services

Безкоштовні локації, лекторії та освітні майданчики Харкова


Задумали цікавий захід або лекцію, але не знаєте де її провести? Або хочете безкоштовно відвідувати цікаві зустрічі, семінари з різних тематик? Тоді читайте і обирайте, Kharkiv.misto.in.ua зібрали для Вас найцікавіші ....

CoWorking Club
Пропонує затишний офіс з акваріумом і кімнатою з настільним тенісом. Крім того, організовує майстер-класи за участю фахівців у сфері IT. Кожен бажаючий може стати спікером і проводити свої майстер-класи на території центру абсолютно безкоштовно - можна самим вибирати вартість свого майстер-класу, так як всі кошти йдуть самому спікеру.
Адреса: вул. Мироносицька 63, 2й під'їзд. Телефон: 066-418-73-23. Час роботи: з 07.00 до 23.00.

Campus Kharkov
Тут можна взяти участь в різних тренінгах, майстер-класах, вчитися і паралельно працювати над власними проектами. Також тут допоможуть знайти першу роботу. Одне з основних напрямків діяльності Кампуса - консультації про освітні можливості за кордоном. Є безкоштовний wi-fi, пуфики, дивани, столи, чай і кава.
Адреса: вул. Алчевських, 39. Телефон: 073 442 4234. Час роботи: по буднях з 14:00 до 17:00. Вартість: безкоштовно

Фундація регіональних ініціатив
Це громадська організація, яка займається культурним дозвіллям, мистецтвом, екологією, навчанням. ФРІ займається освітою в усіх напрямках - від медіа до правил "спілкування" з органами правопорядку. Щоб стати її учасником, необхідно заповнити заявку. Сайт організації - fri.com.ua
Голова Харківського осередку - Єлизавета Курицина, +380 97 621 4515, kharkiv@fri.com.ua; Голова правління - Марія Курінь, +380669110298

Центр Гендерної Культури
Тут кожен зможе отримати базові гендерні знання, в тому числі інформацію про такі поняття як права людини, дискримінація за ознакою статі, протидія насильству, рішення конфліктів. У центрі проводять відкриті тренінги та семінари, покази документальних фільмів, майстер-класи, творчі майстерні, театральні постановки, а також можна отримати консультацію з фінансових питань.
Адреса: вул. Ковальська 9, оф.5. 099 688 01 88. Час роботи: з 11:00 до 19:00 без вихідних. Вартість: безкоштовно.

15x4 Share Your Knowledge
15х4 - це спільнота молодих вчених і фанатів науки. Спільнота працює в форматі відкритих науково-популярних лекторіїв. Події висвітлюються в 4 доповіді по 15 хвилин на різні теми і потім публікуються на інтернет-ресурсах. Всі заходи є безкоштовними, організовуються і проводяться волонтерами.
Дізнатися про місце проведення та часу можна в соціальній мережі -
https://www.facebook.com/15x4kh.

Clever lectorium
Тут можна отримати корисні знання, а також поспілкуватися в неформальній обстановці з цікавими та успішними людьми міста.
Заходи проходять у форматі лекцій, екскурсій, практикумів і тематичних курсів.
Адреса: офіційної адреси немає, збір - в залежності від заходу. Телефон: 050-307-95-95. Час роботи: вівторок, четвер (вечір), субота. Вартість: безкоштовно.

Молодіжний центр Червоного Хреста Харківської області
Центр проводить тренінги з надання першої допомоги, навчання волонтерів, психологічні тренінги та консультації, майстер-класи та творчі заходи. При ньому працює коворкінг-зона і бізнес-бібліотека.
Де: ул.Новгородская, 4. Сайт - www.redcross.kh.ua. Тел: 066 70 11 110

Арсенал Ідей
Освітній проект, доступний для людей з інвалідністю, інтерактивний майданчик мистецтва, науки та інновацій. Переважають лекції на екологічні та біологічні теми (відновлювальна енергетика, проблема накопичення відходів), організовуються заходи для дітей.
Група в Фейсбуці - https://www.facebook.com/prostir.idei

Новий Акрополь в Харкові
Міжнародна організація, що об'єднує філософську школу, культурні ініціативи і волонтерську діяльність. Існує більш ніж в 50 країнах світу, в Харкові її відкрили в 2003 році. У Новий Акрополь.Харьков проводяться публічні лекції і семінари з філософії, мистецтву, стародавніх культур, а також виставки і творчі вечори.
Де: Римарська, 19. Час роботи: пт-пт 19: 00-21: 00, сб 12:00 - 21:30 нд-вихідний. Тел: 073-009-04-63, 095-008-55-09. Сайт: www.newacropolis.org.ua/kharkiv. Група в Фейсбуці - https://www.facebook.com/newacropolis.kharkiv.

Intellect Networking
Волонтерський проект науково-популярних лекцій в ХНУ ім.В.Н.Каразіна. Лектори - вчені, які на доступному рівні розповідають про останні відкриття в сфері науки і техніки. Теми різноманітні - від Візантійської імперії до палеогенетікі і будівництва в космосі.
Де: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, пл. Свободи 4.
Група в Фейсбуці - https://www.facebook.com/intellectnetworking. Тел: 095 563 7033

Науково-популярний клуб Майдан Моніторинг
Платформа для обміну думками і дискусій з питань науки і техніки. Після доповіді кожен учасник може задати будь-яке питання лектору. Лекції організовують щочетверга (Вільиий університет Майдан Моніторинг)
Де: вул. Гіршмана, 9/27, клуб "Шостий кут". Сайт - https://maidan.org.ua. Фейсбук - https://www.facebook.com/FreeUnivMM. Тел 050 323 34 83 Віктор

Проекти і локації для переселенців:

Адаптаційно-культурний центр АК Центр
Головною метою своєї діяльності центр бачить допомогу ВПЛ, для цього проводяться психологічні консультації, бізнес-тренінги, комп'ютерні курси, працює дитячий майданчик, кіношкола, творчі студії.
Сайт організації - accentre.org.ua. Група в Фейсбуці - https://www.facebook.com/ACCenter
Безкоштовні локації, лекторії та освітні майданчики Харкова Безкоштовні локації, лекторії та освітні майданчики Харкова Reviewed by Редактор on 14:30 Rating: 5
На платформі Blogger.