Seo Services

На Харківщині продовжують ремонтувати дороги

Про основні напрями, на яких сьогодні працюють дорожники, розповіли в ході брифінгу 5 липня, повідомляють в ХОДА.

За інформацією першого заступника директора ДП «Дороги Харківщини» Сергія Литвинця, роботи з поточного середнього ремонту зараз ведуться на 6 дорогах місцевого значення. Зокрема, на автодорозі Богодухів - Валки - Нова Водолага (Богодухівський район) влаштовують підставу з щебенево-піщаної суміші, в напрямку від автодороги Нова Водолага - Сосонівка - Караван до дороги Намети - Старовірівка (Нововодолазький район) виконуються роботи з укладання вирівнюючого шару покриття з асфальтобетону. На дорозі Красноград - Письмаківка - Рунівщина (Красноградський район) також укладають верхній шар з асфальтобетону. На автодорозі Зміїв - Таранівка (Зміївський район) виконуються підготовчі роботи, на під'їзді до села Шульське (Первомайський район) влаштовують основу, на дорозі Паризьке - Миронівка - Тарасівка - Верхня Орілька укладають вирівнюючий шар з асфальтобетону.

Також тривають ремонтні роботи на мосту через річку Сіверський Донець на автомобільній дорозі Городище - Курган - Мілове.

«На сьогодні там виконано фрезерування асфальтобетону на проїжджій частині і на тротуарі по правій стороні автопроїзда. Проведено демонтаж бортового каменю в напрямку руху Андріївка - Донець і демонтаж дренажних трубок», - уточнив Сергій Литвинець.

Тривають роботи і на автодорогах державного значення. За даними заступника начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергія Пляка, ямковий ремонт, заміну дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки та інші роботи виконують понад 50 бригад шляховиків.

Зокрема, роботи проводяться на дорогах Чугуїв - Мілове, Харків - Зміїв - Балаклея - Гороховатка, Лозова - Близнюки - Барвінкове - Велика Комишуваха, Зачепилівка - Кегичівка - Старовірівка, Харків - Сімферополь, Полтава - Красноград, Суми - Краснопілля - Богодухів, Сахновщина - Ізюм - Куп'янськ - КПП «Піски» і ін.
На Харківщині продовжують ремонтувати дороги На Харківщині продовжують ремонтувати дороги Reviewed by Редактор ленты on 14:40 Rating: 5
На платформі Blogger.