Seo Services

У Харкові пройде конференція «Чужих дітей не буває»

Конференція партнерів міського соціального проекту «Єдина соціальна мережа» на тему «Чужих дітей не буває» відбудеться 11 липня у великому залі Харківської міської ради (пл. Конституції, 7).

Про це повідомляють в міськраді.

На конференції буде представлена ​​інформація про реалізацію соціальних проектів і виконання соціального замовлення в системі міського соціального проекту «Єдина соціальна мережа» в 2018-2019 рр. Зокрема, мова піде про надання інноваційних соціальних послуг, допомоги і підтримки сім'ям з дітьми, дітям пільгових категорій.

У конференції візьмуть участь заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, депутати Харківської міської ради, представники органів місцевого самоврядування, які займаються питаннями надання різної допомоги і підтримки сім'ям з дітьми, заступники голів районних адміністрацій, представники соціальних служб у справах сімей, дітей та молоді, а також громадські організації-партнери міського соціального проекту «Єдина соціальна мережа».

Початок конференції - о 15:00.
У Харкові пройде конференція «Чужих дітей не буває» У Харкові пройде конференція «Чужих дітей не буває» Reviewed by Редактор ленты on 12:12 Rating: 5
На платформі Blogger.