Seo Services

Харків'янки завоювали медалі етапу Кубка світу з фехтування на візках

З 11 по 15 липня у Варшаві відбувся етап Кубка світу з фехтування серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату, на якому представники Харківської області завоювали чотири нагороди.

Участь в змаганнях брали понад 250 фехтувальників з 34 країн світу. За їх підсумками збірна України завоювала 3 срібні та 4 бронзові медалі. З них 2 срібні та 2 бронзові нагороди були на рахунку харківських спортсменок, повідомляють в ХОДА.

У командному жіночій шпазі харків'янки Євгенія Бреус, Наталя Мандрик і Олена Федота, а також Ольга Єсіна з Київської області посіли друге місце.

Також срібну медаль Євгена Бреус та Олена Федота разом з львів'янкою Наталею Морквич і спортсменкою з Миколаєва Тетяною Позняк завоювали в командній жіночій шаблі.

Дві бронзові нагороди харківські фехтувальниці завоювали в індивідуальних змаганнях. Євгенія Бреус посіла третє місце у жіночій шпазі категорії А. Олена Федота стала бронзовим призером у фехтуванні на шаблі категорії В.

Попереду у спортсменок - чемпіонат світу з фехтування на візках, який у вересні цього року відбудеться в Кореї.


Харків'янки завоювали медалі етапу Кубка світу з фехтування на візках Харків'янки завоювали медалі етапу Кубка світу з фехтування на візках Reviewed by Редактор ленты on 16:00 Rating: 5
На платформі Blogger.