Seo Services

Харків'ян запрошують на "Екватор літа"

«Екватор літа» - освіжаючий свято жаркого літа відбудеться 14 липня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Весь день в парку будуть проходити різні водні конкурси, розіграші, пінна вечірка. Девіз свята «Ніхто не піде сухим!», Повідомляють в прес-службі міськради.

О 13:00 на головній сцені парку стартує конкурсно-розважальна програма «На глибині». Одночасно на центральній площі пройдуть змагання з аква-дартсу, гонок корабликів і дуелі на водних насосах.

О 15:00 стартує пінна вечірка, після чого на сцену вийдуть учасники boys band «Вуса» і молодіжні к-рор команди.

Крім того, о 13:00, 15:00, 17:00 і 19:00 за центральній алеї буде проїжджати поливальна машина, яка обіллє всіх, хто потрапить під її струменя. Автомобіль проїде до головної сцени і буде кружляти там, поливаючи все навколо. Гостям, які не хочуть намокнути, слід триматися бічних алей парку.

Під час свята «Екватор літа» традиційно проходить масштабна водна битва. Всі учасники свята розділяться на дві команди, по всій площі будуть розставлені резервуари з водою, працюватимуть поливальні шланги, аніматори парку також будуть обливати всіх з відер, бризгалок, закидають учасників бомбочками з водою. Після такої битви ніхто не повинен піти сухим. Початок - о 17:30.

Завершиться свято молодіжною дискотекою.


Харків'ян запрошують на "Екватор літа" Харків'ян запрошують на "Екватор літа" Reviewed by Редактор ленты on 16:00 Rating: 5
На платформі Blogger.