Seo Services

Харків'яни успішно виступили на чемпіонаті України з велоспорту

У Чернівцях відбувся чемпіонат України з велоспорту маунтинбайк в марафоні і другий етап чемпіонату України в гонці елімінатор.

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

На цих змаганнях харківські спортсмени завоювали 3 золоті, 4 срібні та 3 бронзові медалі. Двічі на найвищу сходинку п'єдесталу пошани піднімалася Ірина Попова. Харків'янка виграла чемпіонат з марафону серед жінок і завоювала золоту медаль другого етапу чемпіонату в гонці елімінатор.

Ще одну золоту медаль в змаганнях серед чоловіків на другому етапі чемпіонату України в гонці елімінатор завоював Віктор Водолага.

Срібними призерами змагань стали: Ігор Скобеев (чоловіки) - гонка елімінатор, Артур Константинов (юнаки 15 - 16 років) - марафон, Анастасія Івко (дівчата 15 - 16 років) - гонка елімінатор і Аліса Васильєва (дівчата 13 - 14 років) - гонка елімінатор.

Третє місце на чемпіонатах зайняли: Ілля Рибін (юнаки 15 - 16 років) - марафон і гонка елімінатор, Марія Сухопалова (дівчата 15 - 16 років) - марафон.

Підготували харків'ян до чемпіонатів тренери Роман Коробов, Олександр Авдєєв, Сергій Трофимов, Євген Гомін і Сергій Жулавський.
Харків'яни успішно виступили на чемпіонаті України з велоспорту Харків'яни успішно виступили на чемпіонаті України з велоспорту Reviewed by Редактор ленты on 11:00 Rating: 5
На платформі Blogger.