Seo Services

В Одесі презентують харківський Фестиваль екранного мистецтва

Презентація Фестивалю екранного мистецтва і фотографії «Kharkiv international festival of arts and travel» відбудеться 16 липня в Одесі.

Захід пройде в рамках 10-го Міжнародного одеського кінофестивалю і професійної секції «Film Industry Office - 3rd Film, Tourism & Creative Industris Networking (Odesa 5t Summer Business Day)», повідомляють в міськраді Харкова.

Нагадаємо, Фестиваль екранного мистецтва і фотографії в цьому році пройшов в Харкові вперше. Захід відбувся 25-26 травня в рамках 11-го Міжнародного туристичного форуму «Харків: партнерство в туризмі», який щорічно організовує Департамент міжнародного співробітництва Харківської міської ради. До участі у фестивалі було прийнято 1 276 робіт з 102 країн світу, які змагалися в чотирьох номінаціях: «Роуд-муві», «Дрон-відео», «Тревел-документалістика» та «Фотомистецтво».

За словами організаторів, мета проекту - підтримка аудівізуальной мистецтв, які розкривають тему подорожей і популяризують туризм.

Під час презентації в Одесі будуть представлені роботи переможців фестивалю: Дзена Евстігнейкіна (Україна, фільм «Дякую», володар Гран-прі фестивалю), Александера Еттінгер (Німеччина, фільм «Feel Rhein-Neckar», переможець в номінації «Дрон-відео») , Ольги та Андрія Андрєєвих (Україна, фільм «Антарктика», переможець в номінації «Тревел-документалістика), а також дипломанта фестивалю Олександра Товстого (Україна, фільм« Exploring Odessacity »). Презентація відбудеться за підтримки Національної туристичної організації.
В Одесі презентують харківський Фестиваль екранного мистецтва В Одесі презентують харківський Фестиваль екранного мистецтва Reviewed by Редактор ленты on 18:15 Rating: 5
На платформі Blogger.