Seo Services

Школярі з Нюрнберга знайомляться з історією Харкова

Школярі з Нюрнберга в рамках німецько-українського молодіжного проекту вивчають історію міста і дотримання прав людини в Харкові.

Про це повідомляють в прес-службі Харківської міськради.

10 школярів з Нюрнберга відвідують Харків, а 10 школярів з Харкова проведуть зустрічі в Нюрнберзі. Мета проекту - з одного боку, показати підліткам, як зберігається пам'ять про Другу світову війну і Голокост, а з іншого - визначити, яке значення мають і як дотримуються права людини сьогодні в Німеччині та Україні.

Так, в ході візиту до Харкова німецькі підлітки 16 липня прийняли участь в семінарі на тему «Культура пам'яті та права людини: дослідження історії та значення прав людини сьогодні». Семінар і дискусії пройшли в Будинку Нюрнберга.

Також в рамках проекту німецькі школярі відвідають Харківський музей Голокосту, меморіали жертвам Другої світової війни і жертвам тоталітаризму, ознайомляться з роботою Чорнобильської майстерні і зустрінуться з харківськими правозахисниками.
Школярі з Нюрнберга знайомляться з історією Харкова Школярі з Нюрнберга знайомляться з історією Харкова Reviewed by Редактор ленты on 15:00 Rating: 5
На платформі Blogger.