Seo Services

Харків'яни стали чемпіонами України зі стрільби з лука

Харківські лучники посіли призові місця на чемпіонаті України зі стрільби з лука серед юніорів 1999 р.н. і молодше, який пройшов у Львові.

За інформацією прес-службі Харківської міськради, в чемпіонаті взяли участь спортсмени з 12 областей України, які змагалися в категоріях класичного і блочного лука. За підсумками змагань, збірна команда Харківської області посіла перше місце в загальнокомандному заліку.

Кращий результат показали лучники з команди «Харків - 1» - Микита Кравчук, Володимир Каменський і Андрій Сергієнко, які стали чемпіонами України в командній першості серед юніорів. Друге місце зайняла команда «Харків - 2» у складі Михайла Бойко, Олександра Грекулова і Леоніда Диканя.

У змаганнях змішаних команд харків'яни Ірина Третьякова і Олександр Грекулов посіли третє місце в класичному луці, а Віра Охотська і Антон Бабійчук - в блочному луці.

Харків'яни стали чемпіонами України зі стрільби з лука  Харків'яни стали чемпіонами України зі стрільби з лука Reviewed by Редактор ленты on 11:00 Rating: 5
На платформі Blogger.