Seo Services

Лев Бондаренко - дивовижна дитина Харкова

У Харкові живе дивовижна дитина - Лев Бондаренко, і його не менш дивна мати - Ольга Звянцева.

У два роки і сім місяців року маленький талант вже самостійно читав. Його цікавили книги про космос, а також книга "Великі загадки землі".

У віці п'яти років і трьох місяців цей хлопчик встановив свій перший рекорд "Найбільша швидкість читання дитиною вголос незнайомого тексту". Юний Лев прочитав 141 слово в хвилину. У п'ять років і дев'ять місяців зайняв перше місце на Всеукраїнській премії "Диво-Дитина", яке проводило київське ТОВ "Премія" Диво-Дитина ". У п'ять років і одинадцять місяців отримав звання" Ерудит року "від Національної премії "Дитина Року - Україна ". Організатором премії виступив "Центр Успішних дітей Індиго" ФОП Мельничук.
У шість років і чотири місяці встановив другий рекорд України - «Максимальна кількість відтворених напам'ять назв столиць країн світу» (207 столиць). У шість з половиною років дитина встановила третій рекорд України - «Відтворення напам'ять найбільшої кількості наукових назв живих істот відповідно до зображеннями» (310 назв). А у вісім років і сім місяців назвав 140 термінів з квантової фізики і астрофізики.

За словами мами, станом на 2015 рік Лев Бондаренко прочитав більше 200 енциклопедій, читав 145 слів за хвилину, знав більше 300 видів риб і замість комп'ютерних ігор вважав за краще проводити вдома хімічні досліди.

У 2017 році хлопчик прочитав лекцію «Шкала масштабів Всесвіту» для учнів гімназії №43.

У 2019 року в гімназії №116 Лев Бондаренко розповів про пластинчастих багатоклітинних тварин, зокрема, про трихоплаксів і трептоплаксахів, а також про отруйну рибу морський дракон.

Як зазначає мама Льва Бондаренко для всіх, хто цікавиться останніми успіхами хлопчика, що він за один рік закінчив другий і третій класи, вільно володіє англійською, а також вивчає німецьку, китайську та іспанську мови.
Лев Бондаренко. Джерело фото: https://amazing-ukraine.com


Лев Бондаренко - дивовижна дитина Харкова Лев Бондаренко - дивовижна дитина Харкова Reviewed by Редактор on 16:00 Rating: 5
На платформі Blogger.