Seo Services

Покупець вбив продавщицю через тістечка

Вироком Харківського районного суду області 41-річного місцевого жителя визнали винним в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України).

Про це повідомляють в прес-службі прокуратури Харківської області.
За інформацією керівника Харківської місцевої прокуратури № 6 Андрія Яковлєва, вбивці призначили покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

«Трагедія трапилася в кінці березня 2018 у м Мерефа. Засуджений купував продукти в магазині біля зупинки громадського транспорту. У магазині у нього виник конфлікт з продавщицею через нібито несвіжі тістечка. Щоб припинити скандал, жінка вигнала докучливого покупця з магазину.
Ображений чоловік вирішив помститися кривдниці. Через кілька днів після сварки він прийшов до торговій точці з ножем, дочекався, коли жінка залишиться в приміщенні сама і напав на неї. Нападник завдав жертві 3 поранення. Стікаючи кров'ю, потерпіла кликала на допомогу. На крики продавця в магазин збіглися випадкові перехожі, які викликали поліцію і медиків», - йдеться в повідомленні.

На жаль, врятувати 44-річну жінку не вдалося, від отриманих травм вона померла в кареті швидкої допомоги. Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
Покупець вбив продавщицю через тістечка Покупець вбив продавщицю через тістечка Reviewed by Редактор ленты on 13:00 Rating: 5
На платформі Blogger.