Seo Services

У Харкові відбудеться відкриття першого в Україні інклюзивної модельного агентства

Презентація Школи моделей першого в Україні інклюзивної модельного агентства відбудеться в суботу, 20 липня, на майданчику перед Харківським національним академічним театром опери та балету імені М. В. Лисенка (вул. Сумська, 25).

Про це повідомляють в прес-службі Харківської міськради.

За словами віце-президента громадської організації «Креавіта» Олени Шингарьової, в ході кастингу журі обрало 30 учасників з 50 кандидатів, які пройдуть навчання.

«Це перша в Україні школа, яка готуватиме професійних моделей з інвалідністю для участі в показах і фотосесіях. Протягом трьох місяців учасники проекту будуть освоювати навички дефіле, фотопозірованія, візажу, стилістики. Також вони дізнаються основи дієтології, ораторського мистецтва, акторської майстерності та самопрезентації, познайомляться з історією моди і стилю », - зазначила Олена Шингарьова.

У школі викладатимуть імідж-дизайнер Олена Шушляпін, викладач по дефіле і фотопозірованію Анна Нещерет, візажист Долорес Кобзєва, дизайнер жіночого одягу Олександр Бевзюк, викладач сценічного руху і пластики Армен Калоян, продюсер і режисер театру «Арабески» Світлана Олешко, стиліст Олена Зуб.

Спеціальним гостем в честь відкриття школи інклюзивної модельного агентства стане перша українська професійна модель, переможець конкурсу краси серед дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень 2016» Оксана Кононець.

Початок заходу - о 12:00.


У Харкові відбудеться відкриття першого в Україні інклюзивної модельного агентства У Харкові відбудеться відкриття першого в Україні інклюзивної модельного агентства Reviewed by Редактор ленты on 15:00 Rating: 5
На платформі Blogger.