Seo Services

У Харкові продовжують ліквідувати борги по зарплаті

На 19 харківських підприємствах ліквідовано заборгованість із зарплати.

Стан погашення боргів по заробітній платі розглянули 16 липня на засіданні профільної обласної комісії.

В ході заходу директор Департаменту соціального захисту населення ХОДА Юрій Шпарага зазначив, що стан погашення заборгованості із заробітної плати перебуває на особистому контролі голови облдержадміністрації Юлії Світличної.

«За січень - червень 2019 року борги із зарплати ліквідували 19 підприємств. На 12,3 млн грн», - повідомив Юрій Шпарага.

На засіданні комісії розглянули стан погашення боргів на 5 підприємствах. Керівникам ПрАТ «Харківський коксовий завод» і ТОВ «Лозівський ковальсько-механічний завод» комісія рекомендувала скласти реальні графіки погашення.

Керівники ДП «Харківський автомобільний завод» зобов'язалися розрахуватися з працівниками до 1 серпня, КП «Балаклійський водоканал» - до 1 вересня, ТОВ «Українська ливарна компанія» - до 1 грудня.

За підсумками засідання визначили першочергові заходи, спрямовані на ліквідацію боргів. Керівників підприємств-боржників попередили про відповідальність за несвоєчасну виплату зарплати.
У Харкові продовжують ліквідувати борги по зарплаті У Харкові продовжують ліквідувати борги по зарплаті Reviewed by Редактор ленты on 12:49 Rating: 5
На платформі Blogger.