Seo Services

Харківські лучники повернулися з медалями з Чернігова

Вихованці СДЮСШОР «Комунар» завоювали медалі на Всеукраїнському кадетському турнірі «Кубок Сіверщини» зі стрільби з лука, який завершився 21 липня в Чернігові.

У змаганнях взяли участь спортсмени з шести областей України, які змагалися в категорії «класичний лук», повідомляють в міськраді Харкова.

Так, в особистому заліку золоту медаль завоював Тарас Тріфанов, а бронзову - Андрій Сергієнко. Серед дівчат у цій категорії срібним призером стала Тетяна Ігнатенко. Серед молодших дівчат Софія Постельняк отримала 2-е місце, а Ірина Ярмак - 3-е.

У командному заліку серед старших кадетів переможцем стала команда «Харків» (Тарас Тріфанов, Андрій Сергієнко, Денис Царегородцев). Серед дівчат подвійна команда Харків-Чернігів в складі Тетяни Ігнатенко і Марії Темченко зайняла 3-е місце. У категорії молодших кадетів «срібло» завоював Микита Бучко, який представляв подвійну команду Харків-Одеса. Також 2-е місце серед молодших дівчат завоювали Ірина Ярмак, Христина Косяченко і Софія Постельняк з команди Харків.

У командному заліку в категорії змішаних команд 2-е місце вибороли харківські спортсмени Тетяна Ігнатенко і Тарас Тріфанов. Серед молодших кадетів в цій категорії також срібна медаль дісталася харків'янам - Микиті Бучко і Софії Постельняк.
Харківські лучники повернулися з медалями з Чернігова Харківські лучники повернулися з медалями з Чернігова Reviewed by Редактор ленты on 10:00 Rating: 5
На платформі Blogger.