Seo Services

Харків'яни завоювали кубок Iber Cup Barcelona

На сонячному узбережжі Costa Brava (Іспанія) пройшов престижний Міжнародний турнір з футболу Iber Cup Barcelona 2019 серед юнаків 2003 - 2009 років народження.

 Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

У ньому були представлені команди різної вікової категорії з 15 країн і 4 континентів.

Вперше в історії в популярному турнірі брала участь команда з України під прапором «Динамо - Харків» і керівництвом тренера Володимира Кравченка.

Хлопці 2008 року народження дуже впевнено розпочали змагання і посіли перше місце в групі, завоювавши перемогу в усіх матчах групового етапу, де були представлені команди з Португалії, Іспанії та Австралії. У чвертьфіналі харків'яни розгромили команду Es Du 16eme (Франція) з рахунком 7: 0. На наступний день в півфіналі команда зустрілася з UD Alta de Lisboa B (Португалія) і перемогла з рахунком 2: 1. У заключному фінальному матчі, незважаючи на симпатії рефері до португальців і неймовірну спеку, харків'яни впевнено перемогли з рахунком 4: 0.

Ці результати дозволили харківській команді завоювати кубок Iber Cup Barcelona 2019. На центральному стадіоні Льорет-де-Мар вперше за всю історію турніру звучав український гімн і розвивався прапор України. В якості винагороди хлопці отримали можливість взяти участь у фінальному турнірі Iber Cup World Final, який пройде в Бразилії в січні наступного року, де будуть змагатися 230 команд з усього світу.
Харків'яни завоювали кубок Iber Cup Barcelona Харків'яни завоювали кубок Iber Cup Barcelona Reviewed by Редактор ленты on 13:25 Rating: 5
На платформі Blogger.