Seo Services

У жовтні в Харкові пройде «Kharkiv Fashion 2019»

Новий сезон «Kharkiv Fashion 2019» пройде з 11 по 12 жовтня на Арт-заводі «Механіка».

Про це повідомляють в міськраді Харкова.

Осінній «Kharkiv Fashion» стане майданчиком, на якій дебютує перше в Україні інклюзивна модельне агентство, буде представлений проект для дівчат з пишними формами «Велика краса країни», а також відбудеться презентація першої колекції народної артистки України Ольги Сумської у співпраці з харківським брендом «MaKha ».

Як повідомила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, новий сезон проекту буде унікальним.

«Харків - це місто, яке надихає, місто можливостей і втілення будь-якої мрії в реальність. Таким втіленням мрії стане презентація колекції найкрасивішою української актриси Ольги Сумської, про яку вона мріяла все життя. Також ми сподіваємося, що нашим проектом для жінок з пишними формами надихнуться багато, і це стане для них поштовхом для реалізації нових цілей », - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Також традиційно гостей чекають покази українських дизайнерів, модельєрів з Італії, ОАЕ. Спеціальними гостями стануть представники «International Fashion Week Dubai».

Крім того, в рамках «Kharkiv Fashion» пройдуть навчальні тренінги топ-спікерів у сфері модної індустрії, зустрічі зі студентами профільних навчальних закладів, виробниками і дизайнерами, відбудеться презентація фірмового Мерч «Харківське - це модно» від Харківського кластера легкої промисловості та дизайну.

Протягом двох днів буде працювати дизайн-маркет від провідних виробників одягу.


У жовтні в Харкові пройде «Kharkiv Fashion 2019» У жовтні в Харкові пройде «Kharkiv Fashion 2019» Reviewed by Редактор ленты on 10:11 Rating: 5
На платформі Blogger.